banner
VESTI

 

Svečana dodela diploma 2019Rektor Prof.dr. Milija Zečević u Predsedništvu Srbije

Rektor Evropskog Univerziteta Prof.dr Milija Zečević, povodom Dana državnosti prisustvovao je na svečanom prijemu u Predsedništvu Srbije, kome su takođe prisustvovali mnogobrojni predstavnici političkog i javnog života!OTVORENA 8. TRADICIONALNA IZLOŽBA STUDENTSKIH RADOVA "KREATIVNI MARKETING-MOĆ FOTOGRAFIJE"
Više pogledajte OVDE

INTERVJU DEKANA FEBM-a PROF. DR LEPOSAVE ZEČEVIĆ LISTU DANAS
Više pogledajte OVDE

INTERVJU REKTORA PROF. DR MILIJE ZEČEVIĆA LISTU NIN
Više pogledajte OVDE

INTERVJU REKTORA PROF. DR MILIJE ZEČEVIĆA LISTU DANAS
Više pogledajte OVDE

INTERNACIONALNA NAUČNA KONFERENCIJA "RAZVOJ MENADŽMENTA U CENTRALNOJ I JUGOISTOČNOJ EVROPI"
Više pogledajte OVDE

DODELA POVELJE MINISTRU PROF. DR ŽARKU OBRADOVIĆU


DODELA POVELJE REKTORU PROF. DR MIĆI JOVANOVIĆU


EVROPSKI UNIVERZITET POTPISAO UGOVOR SA PRIVREDNOM KOMOROM BEOGRAD
Ugovor pogledajte OVDE

AKREDITOVAN FARMACEUTSKI FAKULTET U OKVIRU EVROPSKOG UNIVERZITETA

DODELJENE DOZVOLE ZA RAD MINISTARSTVA PROSVETE I NAUKE ZA:

DODELA PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU MENADŽMENTA U SRBIJIINTERNACIONALNA NAUČNA KONFERENCIJA

Hotel Hyatt Regency, Beograd - Mart 15. 2011.

Razvoj menadžmenta u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi

 

Evropski univerzitet u saradnji sa European Management Association, European Academy of Sceince i Scientific Society for Management organizovao je u ponedeljak, 15.03.2011. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu Međunarodni naučni simpozijum pod nazivom “Management Development in Central and South East Europe”.

Više pogledajte OVDE


DODELA POČASNOG DOKTORATA MIHAJLU LAZAREVIĆU I POVELJE SRPSKOM PJEVAČKOM DRUŠTVU "JEDINSTVO" IZ KOTORA


Više pogledajte OVDE

NEDELJNIK VREME: KONFERENCIJA "KVALITET STUDIJA NA PRIVATNIM I DRŽAVNIM FAKULTETIMA"

Više možete pogledati OVDE ili preuzmitre PDF fajl


NEDELJNIK VREME: NAUKA I OBRAZOVANJE ZA XXI VEK

Više možete pogledati OVDE ili preuzmitre PDF fajl


SIMPOZIJUM 2007 BEČ

 


Evropski univerzitet iz Beograda organizovao je u utorak uveče u Beču simpozijum "Nauka i diplomatija u funkciji evro-atlantskih integracija" tokom kojeg je uglednim svetskim naučnicima dodeljen počasni doktorat i titula akademika Evropske akademije nauka. U svečanoj sali stare bečke većnice ovu manifestaciju otvorila je predsednik 1. bečkog okruga Ursula Štencel, nekada-šnji poslanik Narodne partije Austrije u parlamentu EU. U svom izlaganju ona je rekla da je Evropski univerzitet most između Austrije i Srbije. Na ovoj svečanosti rektor Evropskog univerziteta prof. dr Milija Zečević dodelio je počasne doktorate ove obrazovne ustanove iz Beograda i titulu akademika Evropske akademije nauka prof. dr Peteru Linartu i prof. dr Žan Arve Abeju. Titula akademika Evropske akademije nauka dodeljena je direktoru bečke Diplomatske akademije Jirži Gruži i prof. dr Zoranu Simićeviću. Evropski univerzitet ima sedam fakulteta u Beogradu i više od 20 partnera, instituta i univerziteta u Evropi i SAD. Pored obrazovnih, realizuje i naučne projekte.

 

- Želeli smo da napravimo jedan koncept da se diplome priznaju u čitavom svetu - objasnio je Zečević ciljeve Evropskog univerziteta. On je najavio da će Evropski univerzitet potpisati i sporazum o saradnji sa bečkom Diplomatskom akademijom.

 


SVEČANA AKADEMIJA POVODOM DANA UNIVERZITETA


Svečanoj akademiji povodom Dana Evropskog univerziteta u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, u ponedeljak 20. novembra, prisustovali su rektori univerziteta Srbije, diplomatski predstavnici Rusije i Francuske, prijatelji koji su prethodnih godina podržavali implementaciju filozofije menadžmenta u domaću privredu i obrazovani sistem, i svi oni koji su doprineli da Evropski Univerzitet ima tako sjajne rezultate u prošlosti, i tako jasnu viziju budućnosti. Sa rektorom, akademikom profesorom dr Milijom Zečevićem i profesorima, Dan Evropskog univerziteta proslavilo je više od 60 magistara nauka - diplomaca ovog univerziteta, koji danas rade u Delta kompaniji, Raiffeisen banci, Hotelu Sveti Stefan, Vladi Srbije, kabinetima predsednika Srbije i predsednika vlade, Ministarstvu trgovine i turizma, Jugopetrolu, Agenciji za marketing, HVB banci, Societe Generale Jugoslav bank, Wiener Stadishe i sopstvenim kompanijama.


     
     
     
   

U BEČU URUČENO PRIZNANJE EVROPSKOG UNIVERZITETA IZ BEOGRADA
POČASNI DOKTORAT AMBASADORU GRUŠI

Više pogledajte OVDE